Trött på att trampa på lego?

Många föräldrar kan känna igen sig i att det alltid verkar ligga en legobit precis där man trampar. Det verkar inte så farligt att trampa på en liten leksaksbit, men när det händer kan det göra helt fruktansvärt ont. Känner du dig trött på problemet med att legobitar alltid ligger framme kan du ta hjälp av Qleano och åtminstone en gång i veckan slippa oroa dig för var du sätter fötterna.

Rent och undanplockat

Att ha ett hem som är rent och där allt är på sin plats kan kännas som en främmande dröm för föräldrar, men det måste inte vara så. Helt enkelt för att du inte måste städa själv, du kan låta Qleano ta hand om städningen och själv ha ditt fokus på att leka med barnen. Att bygga med lego tillsammans med dem är betydligt trevligare än att städa och behöva plocka upp lego när de är färdiga med sina senaste uppfinningar. En fördel med en städfirma som Qleano är att det blir ordentligt städat, hela hemmet på en och samma gång, något som brukar vara svårt att få till i familjelivet. På det sättet kan du njuta av ett rent hem med jämna mellanrum och samtidigt få tid över till det du tycker är viktigast.

Varför just lego?

Att lego blivit symbolen för små saker som det gör ont att trampa på är för att det är en väldigt populär leksak. Det märktes inte minst under pandemins restriktioner när många ville köpa hem mer lego att leka med. Det är en rolig och inspirerande leksak där det finns massor av utrymme för kreativitet och egna uppfinningar, eftersom det går att bygga nästan vad som helst. Något som ju är väldigt utvecklande för barnen. Det är också bitar som är som gjorda för att bli kvarglömda på golvet efter leken och det är som om de skapats för att göra extra ont att trampa på, men det är såklart bara en slump. Legot har många positiva sidor och med hjälp av Qleano kan det positiva vara i fokus, eftersom du kommer slippa att riskera att trampa på dem lika ofta som förr.

mts_gridblog